Főoldal » Impresszum

Impresszum
A Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészettudományi Kar internetes, multimédiás hallgatói portálja.

Felelős kiadó:

Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészettudományi Kar
Dr. Szilágyi Csaba, dékán

Szerkesztőség
Kommunikáció és Média Intézet

Felelős szerkesztő
Kovács Ákos, intézetvezető
Mail: kovacs.akos@btk.ppke.hu

Projektvezetők, tanár szerkesztők
Andok Mónika
Bíró Mátyás

Munkatársak
A multimédiás tartalomszerkesztés, valamint a projekt 1 és 2 csoportok hallgatói.

Arculat, grafikai tervezés:

Nagy Tamás

Fotók:
Dabis Balázs Silvius, Pilló Ákos

Programozás és Informatikai háttér:

Zab János, SW Stúdió
Ács Arnold Bence

Szerkesztőség

Pázmány Péter Katolikus Egyetem Kommunikáció és Média Intézet

Piliscsaba, Egyetem u. 1., Iustineum, 1. emelet
Tel.: (26) 577-000/2300
Fax: (26) 577-000/2302
Mail: szalczinger.timea@btk.ppke.hu

Honlapunk anyagai forrásmegjelöléssel szabadon felhasználhatók.

A Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészettudományi Kar (PPKE BTK) Médiakapu weblapjának adatvédelmi és adatkezelési elvei


Az elvek kialakításakor figyelembe vettük az 1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, valamint az 1998. évi VI. törvény az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során rendelkezéseit.

A PPKE BTK kötelezettséget vállal arra, hogy felhasználóinak bármely adatának felvétele, rögzítése, kezelése előtt világos, figyelemfelkeltő és egyértelmű közlést tesz közzé, amelyben tájékoztatja őt az adatfelvétel módjáról, céljáról és elveiről. Mindezeken túlmenően, minden olyan esetben, amikor az adatfelvételt, kezelést, rögzítést nem jogszabály teszi kötelezővé, felhívjuk a felhasználó figyelmét az adatszolgáltatás önkéntességére. Az érintettet emellett tájékoztatjuk az adatkezelés céljáról és arról, hogy az adatokat kik fogják kezelni, illetve feldolgozni.

Minden olyan esetben, ha a szolgáltatott adatokat az eredeti adatfelvétel céljától eltérő célra kívánjuk felhasználni, erről a felhasználót tájékoztatjuk, és ehhez a felhasználók előzetes hozzájárulását megszerezzük, illetőleg lehetőséget biztosítunk számukra, hogy a felhasználást megtiltsák.

A PPKE BTK kötelezi magát, hogy gondoskodik az adatok biztonságáról, megteszi továbbá azokat a technikai és szervezési intézkedéseket és kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek biztosítják, hogy a felvett, tárolt, illetve kezelt adatok védettek legyenek, illetőleg megakadályozza azok megsemmisülését és jogosulatlan felhasználását.