Főoldal
Megosztás Da720707c52ba2c50eeb92f6492066f9
„Követte a hívásod” - Díjátadó rendezvény

2010-11-02 23:17:00

A Kommunikáció és Médiaintézet, valamint a MAKÚSZ pályázatot hirdetett a Papság éve alkalmából. A díjátadó ünnepségnek Campusunk adott otthont.

Az október 13-i eseményt a Kommunikáció Intézetben Dr. Kovács Ákos intézetvezető úr nyitotta meg, aki örömmel számolt be a pályázat eredményességéről és megköszönte az aktív részvételt. A délután vendége volt Szikora József a Magyar Katolikus Újságírók Szövetségének elnöke, aki az alapkoncepció bemutatása mellett kiemelte az újságírói munka és az egyház közös és elengedhetetlen kapcsolatát.

A munkákat Speidl Zoltán tanár úr értékelte, aki minden egyes pályázó anyagát elemezte pár szóban, tanácsokat adott a jövőre nézve és gratulált is egyben a leadott cikkekhez.

Négy kategóriában lehetett nevezni: nyomtatott és online, televíziós, rádiós, valamint fotóriport. A díjkiosztó második felében a Kuslits Szonja különdíjas rádiós riportját hallgathatták meg a jelenlévők, amelyet Lendvai Zoltán atyával készített. Végül a megjelentek egy-egy számukra kedves atyát neveztek meg, aki valamilyen szempontból meghatározó volt, hitük megerősödésében és példaként áll előttük a mai napig.

Az eseményen készült képek

Szerző: Ismeretlen