Főoldal
Megosztás E22bfc6b274a76a87aa43a4027b3a85c
Új szakmai hírportál indult Media1.hu néven

2019-01-10 07:09:00

A portál alapító-főszerkesztője Szalay Dániel újságíró.

A napokban új, független szakmai hírportál indult Magyarországon. „A Media1 profilja elsősorban a magyar média világa lesz, Szalay naponta frissülő tartalmat ígér a hazai televíziók, rádiók, nyomtatott sajtó, az online és a mobil média legfrissebb híreiről. A későbbiekben interjúkkal, helyszíni tudósításokkal és más exkluzív tartalmakkal, oknyomozásokkal is jelentkezik majd, azaz azt a vonalat viszi tovább, amit a 24.hu-nál megszokhattunk tőle” – írja a startot követően megjelent cikkében az Index.

A portálnak az alapító elmondta: nincs mögötte nagy infrastruktúra, HR-osztály, egyfős szerkesztőségről van szó, amit  reklámból, olvasói támogatásokból és meg nem nevezett médiacégektől érkező támogatásokból szeretne fenntartani, először gyakornokokat, majd főállású újságírókat is bevonva.

A szerkesztőségben most lehetőségük van az újságírás szakirányon tanuló hallgatóknak a szakmai gyakorlatuk letöltésére. Radetzky András tanár úr várja az érdeklődők jelentkezését: radetzky.andras@btk.ppke.hu

Szerző: Ismeretlen