Főoldal
Megosztás C4869c08015d2f70f457c455e14a18ff
Szárnyakat kapott a PR Klub

2018-05-19 11:26:00

Félévünk eddigi legérdekesebb PR Klubját tartottuk múlt kedden délután, melynek keretei között megismerkedhettünk a Red Bull kommunikációs szakemberével, Takács Ákossal.

Vendégünk könnyed hangvételű előadásában mesélt szakmájáról, a Red Bull Air Race bajnokságokkal járó feladatairól, felmerülő nehézségekről, izgalmakról. Megtudhattuk, hogy munkája során foglalkozik sporttal, zenével, kommunikációval és emellett sok személyes történettel fűszerezte a mondanivalóját. A résztvevők érdeklődésének középpontjában a Red Bull Pilvaker-hez kapcsolódó munkássága állt. Nem is csoda, hiszen a 2012-ben induló kulturális projekt a vártnál is nagyobb sikereknek örvendett az elmúlt években. Ilyen sikerként könyveli el például azt, hogy Szavak című daluk bekerült az általános iskolai tananyagba, vagy, hogy tavaly öt perc alatt fogyott el 3500 belépőjegy az előadásukra. A jövő évi koncertről nem árult el sokat, csupán azt, hogy az Erkel Színház helyett új helyszínen, új dalokkal várják a rajongókat.

Az előadás után ismét megbeszéltük tapasztalatainkat, élményeinket és a résztvevőktől kapott pozitív visszajelzések alapján elégedetten zártuk PR Klubos rendezvényünket.

Eddigi PR Klubos eseményeinkről készült beszámolókat az alábbi linkeken tudjátok megnézni!

http://www.mediakapu.hu/cikk/show/id/1838

http://www.mediakapu.hu/cikk/show/id/1800

Szerző: Berki Viktória