Főoldal
Megosztás C25496f696b39d122b1d58cc9f5851be
Szárnyal a PR Klub
Vendégünk volt a Wizz Air PR-ese

2017-11-19 11:52:00

A szemeszter első PR Klubjára november 9-én került sor. Az esemény, közel 30 fővel, remek hangulatban telt, az este vendége pedig Vásárhelyi Gábor volt, aki 2014 óta a Wizz Air kommunikációs csapatának egyik vezetője.

A szemeszter első PR Klubjának egy plakátja

forrás: PR A FELHŐK FELETT - A Wizz Air kommunikációs előadása facebook eseménye


 

Remek előadásában sokat mesélt szakmai tapasztalatairól, élményeiről. Hallhattunk arról, hogyan zajlik egy új útvonal felavatása, mennyi feladattal jár egy sajtóesemény megszervezése és, hogy mit is kell tenni olyan krízishelyzetekben, mint egy utas rosszulléte vagy akár a múlt héten futó hamis nyereményjáték, amely a cég nevével hirdette magát.

Az érdekes prezentáció után pedig igazi klubhangulat alakult ki, ahol az est PR szakértőjével, tanárainkkal és egymással vitathattuk meg a korábban elhangzottakat, rágcsálnivalók és egy pohár üdítő mellett. Elmondhatjuk, hogy nagyon pozitívan zártuk az első PR Klub estéjét.

Aki lemaradt volna erről az előadásról vagy ott volt és jól érezte magát, esetleg felkeltettük az érdeklődését a PR szakma iránt az jöjjön el a következő eseményünkre november 23-án, ahol a Grayling PR ügynökség világába kapunk betekintést. 

 

 

A képen az eseményen részt vett hallgatók, oktatók és a vendégelőadó látható.

forrás: PR A FELHŐK FELETT - A Wizz Air kommunikációs előadása facebook eseménye

Szerző: Varga Leila