Főoldal
Megosztás 406941c49a3134c59219b74b5260584e
Az idei év első PR Klubja

2017-03-27 21:51:00

A PR szakirányos hallgatók már közel nyolc éve rendezik meg a PR Klub eseményeit, melyre színvonalas és változatos programokat igyekeznek megszervezni hallgatótársaik számára. Ez a rendezvénysorozat idén is folytatódik.

A PR Klubot tavaly szeptemberében vette át négy, másodéves hallgató, a szintén másodéves PR műhelyesektől, melynek többek között egyik oka, hogy minél több ideje maradjon a végzősöknek az államvizsgára való felkészülésre. Olybá tűnik, hogy ezt hagyományként akarják fenntartani, és következő év elején szintén új kezekbe szeretnék adni a rendezvénysorozat

forrás: Pázmány PR hivatalos Facebook oldala

A PR Klub hallgatóktól hallgatóknak szervezett szakmai eseménysorozat, melynek vendégei/ előadói a public relations gyakorlati oldaláról mesélnek.
A résztvevőknek lehetőségük van kérdéseiket feltenni az előadások után. Több nagyobb név is megfordult már az események alatt. 
Például tavaly a Sziget Produkciós Iroda sajtóvezetője jött el hozzájuk, azelőtt pedig a résztvevők betekintést nyerhettek a Microsoft Magyarország Kft. munkásságába székhelyükön. 
Ebben a félévben is két rendezvényt szerveznek: az egyiket házon kívülre, tehát a szakember munkahelyére, a másikat pedig a Tárogató úti épület egyik termébe.

Sok kéz alatt futott már a PR Klub, azonban arculatot még senki sem tervezett neki.
A mostani szervezőbrigád Az arculat és imázs óra keretén belül prezentálták ötleteiket és szavazásra is bocsátották azokat. A végleges eredmény a félév első PR Klubjával kapcsolatos Facebook eseményben és plakátokon fog debütálni.


Az ide rendezvények szervezése már javában folyik. Az előadók kiválasztásában a hallgatók is részt vehettek, ugyanis egy Google kérdőív segítségével válogathattak a jelöltekből, valamint új ötleteket is megadhattak.A szervezők a legtöbb szavazatott elért cégeket keresték fel, ezzel is kimutatva, hogy fontos számukra társaik véleménye.
A legtöbb szavazatot a Noguchi Porter Novelli PR ügynökség kapta, ahova április 4-én lesz szerencséje ellátogatni az érdeklődőknek.


További információk az eseményről az alábbi linken.

Szerző: Csorba Tímea