Főoldal
Megosztás Ed3b964a08578363e0fac091ab1f65f1
Elhoztuk a Sziget fesztivált a Pázmányra

2016-11-25 11:08:00

Újabb PR Klubot szerveztek a szakirány hallgatói.

Rengeteg PR Klubos rendezvényen vehettünk már részt az eddigi évek során, egytől egyig kifogásolhatatlan szervezéssel a háttérben. Azonban ennek a diákszerveződésnek megvan a maga hagyománya, amely abban merül ki, hogy minden évben újabb és újabb hallgatók tehetik próbára saját tudásukat. Idén sem volt ez másképp, Bartha Bernadett, Csorba Tímea és Vigh Fanni vette át a stafétabotot és mutatta meg tanáraiknak, diáktársaiknak és minden kedves résztvevőnek, hogy miként tudnak lebonyolítani egy ilyen magas színvonalú eseményt.

2016. november 22.-én, egy keddi délutánon látogatott el a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Tárogató úti székhelyére a Sziget Kulturális Menedzser Iroda Kft. képviseletében Vető Viktória, sajtófőnök és Marinka Csaba, PR kommunikációs vezető. A „Mi fán terema fesztivál PR?” c. előadás keretein belül rengeteg hasznos információval szolgáltak a hallgatóság számára a szakemberek. Többek között elhangzott a Szigettel való együttműködésük rövid története, amely során rengeteg tanulságos információ volt leszűrhető azzal kapcsolatban, hogy a kezdeti rendezetlenségből hogyan tudunk majd mi, fiatal PR-es szakemberként rendezettséget kovácsolni, illetve megszervezni a sajtóosztály teljes működését. Mindemellett betekintést kaphattunk abba, hogy egy rendezvényszervező munkája milyen sokrétű és milyen teljesítményi magaslatokba kell emelkednie ahhoz, hogy egy eseményen minden a lehető legmegfelelőbben alakuljon. Amennyiben ez nem történik meg a kezdeti igyekezetek ellenére, akkor sem szabad pánikba esni, hiszen előadóink tengernyi kríziskommunikációs eszközt és fogást említettek beszámolójuk során, amelyből a figyelmes hallgató bátran csemegézhet majd a későbbi pályafutása alatt.

A PR Klub végén természetesen volt lehetősége a hallgatóságnak is feltenni azokat a kérdéseket, amelyek már régóta motoszkáltak bennük, a szervezőbizottság pedig különbféle házi készítésű süteményekkel és egy kis frissítővel készült a résztvevők megvendégelésére. Ezen tapasztalatok fényében pedig bátran ajánlom bármely PR irányultsággal rendelkező olvasó számára, hogy a következő PR Klubra látogasson el ő maga is és tapasztalja meg testközelből, hogy milyen részt venni a szerveződés tevékenységében.

Szerző: György Sámuel